Secretariaat Taiyoko sen:
mevrouw Jessica Nederstigt
Maastrichtersteenweg 174
B-3700 Tongeren
+32 (0)476 50 84 01

Trainingen:
elke woensdag jeugd:
van 17u30 tot 18u30
van 18u30 tot 19u30
volwassenen:
van 18u30 tot 20u00

 Onze sponsors:

Naar MEGECO, Rijkhoven
MEGECO
Cuvelierstraat 11
3740 Rijkhoven

ONZE SPORTVERZEKERING

Taiyoko sen Ju-jutsu club is voor haar sportverzekering aangesloten bij Fros Multisport Vlaanderen. Loopt er tijdens het sporten iets mis en is één van onze leden gekwetst geraakt? Dan hoef je je geen zorgen te maken! Met onze sportverzekering worden je risico’s gedekt.

De leden van Taiyoko sen zijn wereldwijd en 24/7 verzekerd bij beoefening van joggen, wandelen, recreatief fietsen, zwemmen, yoga, fitness in een fitnesscentrum, zwemmen, rolschaatsen en skaten. De verzekering omdat een "Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)", die je beschermt in geval van schade aan derden. Daarnaast is er de "Lichamelijke ongevallenverzekering (LO)" met uitgebreide dekking bij sportongevallen, inclusief medische kosten, dagvergoeding in geval van loonverlies bij tijdelijke werkongeschiktheid (indien het ziekenfonds geen tussenkomst biedt), kapitaal bij blijvende invaliditeit en bij overlijden en waarborg ‘hart voor sport’ die hartfalen in het kader van sportactiviteit dekt.

Het lidgeld van Taiyoko sen is inclusief de premie voor deze sportverzekering!

Al onze vrijwilligers en verenigingswerkers zijn mee verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Als ju-jutsu club zijn we zelfs verzekerd voor een voedselvergiftiging tijdens door ons georganiseerde feesten. Ook aanwezigen (niet-leden, familie, vrienden) op promotionele activiteiten zijn steeds verzekerd.
Wil je meer weten over onze sportverzekering? Neem dan contact op met één van de trainers of bestuursleden.

©2019-2024 WWW.TAIYOKOSEN.BE  |  FeedBack