Secretariaat Taiyoko sen:
mevrouw Jessica Nederstigt
Maastrichtersteenweg 174
B-3700 Tongeren
+32 (0)476 50 84 01

Trainingen:
elke woensdag jeugd:
van 17u30 tot 18u30
van 18u30 tot 19u30
volwassenen:
van 18u30 tot 20u00

 Onze sponsors:

Naar MEGECO, Rijkhoven
MEGECO
Cuvelierstraat 11
3740 Rijkhoven

TAIYOKO SEN JU-JUTSU

Taiyoko sen Ju-jutsu club (aangesloten bij All Style Ju-jutsu) is een club waar "zelfverdediging" centraal staat. De verwijzing naar "All Style Ju-jutsu" duidt op de openheid tot "alle stijlen" en heeft tot doel jezelf leren verdedigen.

Oefeningen uit karate, judo, boksen, moderne stijlen ju-jutsu, close-combat, enz., komen aan bod; uiteraard steeds aangepast aan de individuele deelnemer. De opwarming en de gebruikte technieken zijn zowel turnen, fitness als ontspanning.

De lessen gebeuren in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer. Het doel van Taiyoko sen is bij de deelnemer zelfvertrouwen en zelfbeheersing aan te kweken door middel van eenvoudige en nuttige technieken en door je eigen lichaam te gebruiken de kracht te ontwikkelen om elke aanvaller aan te kunnen.

De aangeleerde technieken zorgen ervoor dat je al na enkele lessen kunt reageren op de meest voorkomende aanvallen. Er wordt nadruk gelegd op hoe te ontwijken of af te leiden zonder dat er veel techniek bij te pas komt. Dit vooral door gebruik te maken van eenvoudige verplaatsingen.

©2019-2024 WWW.TAIYOKOSEN.BE  |  FeedBack